産地ごとに異なるカカオ。砂糖。ミルク。
これらをどのようにブレンドするかによって
様々な香りと味わいが生まれます。
その豊かさに感銘をうけました。
刻まれた縦線の数によって
5種を外観で区別することができます。
源氏香の記号を思い出しました。
Chocolate by WAKO (Tokyo)
http://chocolate.wako.co.jp/chocolatier/
http://chocolate.wako.co.jp/chocolatier/
Cacao d'origine différente. Sucre. Lait.
Comment mélanger ces ingrédients ?
Ça fait la variation de parfums et de saveurs,
et j'ai été impressionné par sa richesse.
On peux distinguer 5 espèces en apparence
par le nombre de lignes verticales gravée.
Ça m'a rappelé les Symboles du Genji-encens
Different origin cocoa. Sugar and milk.
How to mix these ingredients ?
It makes the variation of scents and flavours,
and l was impressed the richness.
We can distinguish 5 species in appearance
by the number of vertical lines engraved.
We can distinguish 5 species in appearance
by the number of vertical lines engraved.
It reminded me the symbols of Genji-incense
…written by Sawa Hirano 《SAWAROMA 》.
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